Over ons

WAT IS ESSENTIAL FOODS?

Een maaltijd voor je huisdier – Zoveel meer dan voer

Het oude gezegde ‘Je bent wat je eet’ gaat ook op voor onze honden. Sommige eigenaren kiezen voor een dieet van botten en rauw voer, omdat ze denken dat een voorgegaarde maaltijd niet kan voldoen aan wat een hond nodig heeft om gezond te blijven en zich optimaal te gedragen. ESSENTIAL FOODS maakt dezelfde kwaliteit van leven mogelijk als een dieet van botten en rauw voer, maar dan zonder de stress en het ongemak van het hanteren en bereiden van diepgevroren/rauw vlees, botten en organen.

 

ESSENTIAL FOODS is een revolutie op het gebied van diervoeding waarvoor uw pup of volwassen hond u dankbaar zal zijn. ESSENTIALS hondenbrokken zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig hondenvoer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen door jaar in, jaar uit, het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid te realiseren. Het is onze overtuiging dat u en uw hond het allerbeste verdienen. Om onze ambities waar te maken, zijn de ingrediënten en de samenstelling van onze hondenvoeding een klasse op zich. Welkom bij ESSENTIAL FOODS.

 

Elke gram is zorgvuldig geselecteerd

Onze maaltijden laten niets over aan het toeval. Elke gram van Essential Foods is zorgvuldig geselecteerd en bevat enkel ingrediënten die voldoen aan onze hoogste kwaliteitsvoorwaarden.

 

“Je bent wat je eet” is een zin die past en belangrijk is zowel bij onze viervoeters als bij mensen. Dat is waarom wij spreken over maaltijden en niet gewoon hondenvoer, simpelweg dat de maaltijden meer zijn dan alleen maar voeding.

 

Wat is “Behavioural optimised food” (BOF)?

BOF is gebaseerd op het beginsel dat het voer moet aansluiten op het natuurlijke dieet van hond. Dat is precies wat wij hebben weten te bereiken.

 

Essential Foods zorgt ervoor dat uw hond een stabiele suikerspiegel heeft.

 

Het Verband Tussen Gedrag En Voeding

Als gedragsmatig geoptimaliseerd voer (BOF) heeft ESSENTIAL FOODS een positief effect op vrijwel alle honden. U kunt ervan uitgaan dat uw hond voor, tijdens en na het eten rustiger en meer in evenwicht zal zijn. Wij krijgen heel veel lovende reacties van mensen met honden die zich voorheen slecht gedroegen.

 

Probeer ESSENTIAL FOODS zelf eens uit en zie wat dit voer voor uw hond kan betekenen.

 

 

Ontdek onze producten

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden

Snel en correct geleverd

De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid. Wij staan u met veel plezier bij.

Onze experts staan je bij

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen. U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen.

Onze klanten zijn onze beste referentie

Marie Jans
Marie Jans
Willebroek
Lees verder
Heel tof contact, als je een vraag hebt kan je altijd bellen en je word op een super vriendelijke manier verder geholpen.
Celine Vandermeuelen
Celine Vandermeuelen
Beringen
Lees verder
In het begin was ik wat twijfelachtig maar toen ik mijn pakettje de volgende dag in handen had wist ik het zeker - wat een topshop!
Karel Jacobs
Karel Jacobs
Leuven
Lees verder
Ze deden echt hun uiterste best om me zo goed mogelijk verder te helpen! Zeker een aanrader! Ik heb ook al enkele vrienden doorverwezen.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden