The Beginning

EF001
€25,50
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Essential Foods

ESSENTIAL THE BEGINNING is specifiek ontwikkeld voor PUPS en JONGE HONDEN die als volwassen hond niet meer dan 15 kg gaan wegen. Zoals alles aan ESSENTIALS zijn onze ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Deze maaltijd voldoet aan ons BOF-principe en is bovendien ook granenvrij. Pups die als volwassen hond minder dan 15 kg gaan wegen, kunnen het beste beginnen met ESSENTIAL THE BEGINNING

1kg ESSENTIAL THE BEGINNING is gemaakt van 850g verse en gedroogde scharrelkip en vrijlopende eend, verantwoord Schotse gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 480g vers vlees en verse eieren.

TIP: Voor alle puppies van ongeveer 3 weken oud. Serveer BEGINNING aan de moeder totdat de puppies 6-8 weken zijn.

Verkrijgbaar in 1 kg, 2.5 kg en 10 kg

Technische Fiche


ESSENTIAL THE BEGINNING

ESSENTIAL THE BEGINNING is specifiek ontwikkeld voor pups en jonge honden die als volwassen hond meer dan 15 kg gaan wegen. De samenstelling van dit voer is dusdanig dat deze specifiek, de gevoelige groeifase die grotere honden doormaken er perfect ondersteunt. Deze brok voldoet aan ons BOF-principe en is bovendien ook granenvrij.

1kg Essentials THE BEGINNING is gemaakt van 740g verse en gedroogde scharrelkip en vrijlopende eend, verantwoord Schotse gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 480g vers vlees en verse eieren.

TIP: Wij adviseren THE BEGINNING tot een leeftijd van 13 tot 28 maanden te voeren.

Verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg.

Bewaar dit product voor later